Mina senaste vintage-fynd + ett life hack

 

Jag har alltid varit besatt av prylar och mitt intresse för vintage uppstod ca 2012 när jag fick för mig att söka igenom Stockholms alla Myrorna för att hitta den perfekta T-shirten. Jag insåg snabbt att med tid, tålamod och lite kunskap kan man få tag på helt sjuka saker som folk lämnat ifrån sig. Några av mina bästa ägodelar har jag hittat för inga pengar alls på en loppis eller i någon mer välsorterad antikaffär. Tänkte att jag kunde starta en ny vintage-kategori här där jag delar med mig av mina senaste fynd.

Ovan: Bra vit skjorta fyndad på Judits Secondhand vid Mariatorget. Min viktigaste inredningsdetalj just nu, snäckan, fann jag i en antikaffär på Ringvägen.

 

 

 

Ansiktsvas av Lisa Larson i perfekt skick. Mini Aalto-skålar och en äkta Dior weekend bag som jag hittade på Stadsmissionen. Jag tvättade och reparerade den och kollade med en expert att den var äkta. Sen sålde jag den vidare!

 

 

 

Här är allt jag köpte på Antikmässan. Vasen. En såssnipa och gafflar från Gense. Salladsbestick från Boda Nova och lite svart keramik av Lillemor Mannerheim. Svarta hjärt-vasen gav jag till Felicia och Hampus i inflyttningspresent.

 

 

 

Pansarkedja i äkta silver + ett nagellack och här kommer ett otroligt life hack: kul smink och hudvårdsprodukter går ofta att få tag på billigt (i nyskick om man så vill) via exempelvis Tradera. Tänk folk som samlat på sig massa oöppnade prover eller råkat köpa någonting i fel nyans etc. Jag hittade ett oöppnat Chanel-lack i Peridot som inte går att få tag på längre. 50 spänn kostade det mig, värt.

Hoppas ni tyckte detta var kul. Idag är det fredag och jag ska förstås dricka vin.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *