Målerås

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

IMG_3718_edited-2

 

IMG_3801_edited-2

 

IMG_3842_edited-1

 

Untitled-5

 

Untitled-4

 

IMG_3858_edited-1

 

SONY DSC

Vi åkte till Småland för att bada i sjön, vandra i skogen, äta kantareller, spela tennis, dricka vin och plocka blåbär till yoghurten som vi åt varje morgon framför brasan. Nu är jag hemma och ska vara ledig i 10 dagar till och sen i början av september ska jag börja plugga Konstvetenskap!

I’m home after spending 9 days in the forest in south of Sweden. It’s been dreamy as hell and my fingers has constantly been blue from picking blueberries!! I have 10 days left of my vacay and soon I will become an art student.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *