Artipelag

DSC04894_2DSC04867DSC04872Untitled-2DSC04870Untitled-4DSC04925Untitled-3DSC04956_edited-1

Förra helgen utnyttjade jag min andra födelsedagspresent från Erik, en heldag på Artipelag! Jag pressade plågsamt ner mig i mina tightaste jeans och när vi satt i bilen sa Erik ”Babe… jag tog med dina andra byxor om du känner för att byta sen” haha.

Last Saturday, we drove to the tunes of ”Bitch Better Have My Money” towards Värmdö and Artipelag. Erik spoiled me with both lunch and dinner and we spent the whole day and evening just cruising around the area. We visited both exhibitions that are taking place right now. ”Land Meets Water” and Mats Theselius ”Urban Cowboy” where Erik had the artful experience of his lifetime in this Japanese candy shop. I shot most of these pictures with my phone, ’cause my camera’s shit.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *