mars ––> april

Jag är rörd över att några fortfarande tittar in här varje dag, trots att jag inte uppdaterar så ofta. Jag är inte så bra på att blogga som jag önskar, inte så bra med ord som jag önskar. Det krockar med att jag har en enorm blogglust. Men jag har inte så mycket att blogga om (just nu!). Jag kan berätta att jag har skrivit en lista över saker jag lyckats bocka av i mars/april trots att jag egentligen inte mått så bra och inte velat göra någonting alls:

✓ Trimmat taxen
✓ Promenerat på Skogskyrkogården
✓ Planterat solrosor
✓ Köpt nya sneakers
✓ Plockat tussilago
✓ Ätit gnocci med tomatsås
✓ Avslutat terapi
✓ Gjort dermapen
✓ Besökt antikmässan
✓ Druckit öl och vin på Riche Fenix
✓ Slängt 6 stora flyttlådor med skräp
✓ Städat balkongen
✓ Övningskört

Helt ok grejer att göra som jag har gjort. Det var allt för den här gången. Hoppas ni mår bra, tack för att ni läser!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *