Det blev maj

 

Vi fortsätter väl med vardagsbetraktelser och bilder tagna med mobilen för det blir inte mycket annat gjort. Ruttnar sönder på det här nu. Att bara stanna hemma och störa sig på hur stökigt det blir. Allt dammet. Disken och tvätten och sprickor i väggfärgen man inte sett tidigare.

Vi har satt upp nät på balkongen så inte Hebbe ska ramla ut, men det är för kallt för att sitta där just nu. Han nöjer sig med solfläckar på golvet innanför och skäller på dem när de kryper ifrån honom upp på väggen. Jag har planterat 10 solrosor som ska få flytta ut när värmen kommer.

 

 

Läser Mödrarnas söndag men funderar på att sluta för den är ganska tråkig. Varvar med Hjärtat är bara en muskel men tappar ofta koncentrationen och scrollar Tradera istället.

 

 

Då kan man råka buda hem en trench. Det är denna fast till en bråkdel av priset, win.

 

 

Min syssling Fanny bor hos oss just nu. I lördags bjöd hon på middag i form av allt gott man kan äta serverat med en väl kyld barbera.

 

 

Jag och tax i hiss på väg ut på kisspaus hemma hos Sara och Johan. Vi träffar nästan bara dem just nu eftersom de är närmast. Går ofta över gatan på fika och aw hos varandra. Vi försöker få hunden och katten att bli kompisar. Går sådär.

 

 

Igår åt jag Eriks äppelkaka med vaniljvisp till mellis. Det var gott.

 

 

Och ikväll ska vi överraska Fanny med denna eftersom det är hennes sista kväll här.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *