EN STOR GREJ

Den här fina, fina lägenheten är såld.

Hit kom jag en vårdag 2013 med en flaska rödvin från Uganda. Som jag av någon outgrundlig anledning ställde in i kylen. Erik var för blyg för att protestera. Han visade mig runt i lägenheten och sen stekte vi hamburgare och kollade på film i hans jättestora soffa. Sedan blev vi varandras bästisar som pussades ibland bara i smyg. Ett år senare blev vi ihop.

Jag har fått bo hemma hos honom och hjälpa honom att fixa fint, renovera kök och spika upp tavlor. Vi har köpt gemensamma vinglas, öppnat ett matkonto, åkt på semester och planterat tomater på balkongen. Nu ska vi lämna denna lägenhet som vi har gjort så jävla fin tillsammans. För idag skrev vi på papper till en ny som vi ska fixa minst lika fint och mysigt. Som vi ska äga tillsammans.

Jag VISSTE när vi träffades på en fest 2010 att han skulle bli min babe, min bästa kompis och sambo en vacker dag. Snart delar vi en flaska perfekt tempererat södervin på vår söderbalkong på Södermalm!

 

23_531c796b2a6b2262c907ed65_531c92459606ee16071bf09c

Johan, Erik och jag i jättestora soffan. </3

 

We sold our lovely apartment last Friday and today we bought another!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *