Lucifer + 4 Kubik

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

 

Måste ta en paus från Honour & Fleming för att visa er nya hyllan + vinglasen och karaffen of my dreams som nu är mina!! Eller jag delar vårdnaden med Erik så klart. Vi bestämde oss för att en Lucifer och fyra Kubik vinglas skulle få följa med Erik hem från Småland när han var där med sina föräldrar över helgen för att stänga stugan för vintern. Gillar hur de vita ser ut som negativ av de svarta bredvid. Med sig hem hade han även tre stora påsar – en med lingon, en med blåbär och en med lakrits. Nu fattas bara nya knoppar till hyllan, Ikeas var inte så roliga.

We bought the Lucifer decanter and four Kubik whine glasses this weekend because as I told you before I really needed them.  

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *