Kalmar

IMG_3915_edited-2

 

IMG_3910_edited-1

 

IMG_3909_edited-1

 

IMG_3903_edited-1

 

IMG_3924_edited-1

 

IMG_3927_edited-1

 

IMG_3939_edited-1

 

IMG_3953_edited-1

 

IMG_3970_edited-1

Näst sista dagen i Småland åkte jag och bf på dagsutflykt till Kalmar. Vi åt lunch, drack kaffe på slottet och besökte Kalmar Konstmuseum där Anabelí Díaz ställde ut små figurer, vaser och skulpturer i lera och keramik. Jag köpte Läkerol och en finstickad historia från Army Of Me till halvt pris och sen åkte vi hem och åt trerätters middag på glashotellet.

Efteråt drack vi drinkar i gräset med Louise, Lisette och Johanna som kommit dagen innan för att hänga i stugan i några dagar. Jag har aldrig sett tre personer pimpla så mycket lådvin och livsnjuta så hårt under tre dagar som de tre. Dagen efter hade vi kräftskiva tillsammans och drack snaps och såg solen gå ner över sjön.

Last days in Småland. Art museum in Kalmar, three course dinner, whine and drinks with Louise, Lisette and Johanna.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *